Over ons: logopedisten

Sara Storms

Mijn naam is Sara Storms en ik ben bachelor logopediste sinds juli 2011. Ik ben eveneens lid van de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten en ben tevens geconventioneerd (= de officiële tarieven worden toegepast). Op werkvlak was ik initieel werkzaam als logopediste te Weerde. Sinds augustus 2013 heb ik dan de overstap gemaakt naar een eigen praktijk te Diegem. Ik school mij tevens regelmatig bij waardoor u bij mij terecht kan voor articulatie-, taal- en leerstoornissen. Zowel kinderen als volwassenen worden door mezelf behandeld. De therapie kan plaatsvinden in de praktijk, aan huis of op school (mits toestemming van de betreffende school).

Ine Lombaert

In juli 2020 behaalde ik mijn bachelordiploma logopedie. Sinds september 2020 werk ik als zelfstandig logopediste in de praktijk van Sara Storms in Diegem, waar ik eerder ook stage liep. Kinderen met articulatie-, taal- en/of leerstoornissen kunnen bij mij terecht, maar ik behandel ook volwassenen. De therapie kan zowel in de praktijk in Diegem als op school doorgaan. Ik ben lid van de VVL, de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten en ik ben geconventioneerd, dus pas ik de officiële tarieven toe.

Dounia El Addadi

Ik ben Dounia El Addadi. In juni 2023 behaalde ik mijn bachelordiploma logopedie. Sinds oktober 2023 werk ik als zelfstandig logopediste in de praktijk van Logopedie & co te Diegem, waar ik eerder ook stage liep. Ik behandel kinderen met articulatie-, taal- en leerstoornissen. De therapie kan plaatsvinden in de praktijk of op school (met toestemming van de school). 
Logo & co
Sara Storms
Oude Haachtsesteenweg 99
1831 Diegem